2.5. KORNFLEKS S MLIJEKOM, MAFIN
3.5. VARIVO S GRAŠKOM I NOKLICAMA, RAŽENI KRUH
4.5. RIŽA S BIJELIM MESOM, RAŽENI KRUH
5.5. TIJESTO S KUPUSOM, SALATA
8.5. BUHTLA S ČOKOLADOM, MLIJEKO
9.5. GULAŠ S NJOKIMA, RAŽENI KRUH
10.5. MAHUNE VARIVO S HRENOVKAMA, RAŽENI KRUH
11.5. ŠPAGHETI BOLONJEZ, SIR
12.5. OSLIĆ, PIRE, RAŽENI KRUH
15.5. GRIZ NA MLIJEKU, MAFIN
16.5. GRAH VARIVO SA SLANINOM, RAŽENI KRUH
17.5. ĆUFTE U UMAKU, PIRE, RAŽENI KRUH
18.5. ZDRAVI BURGER, RIŽA I VOĆE
19.5. TIJESTO S JAJIMA, SALATA
22.5. ČOKOLINO S MLIJEKOM I PIRUSKA S VISNJAMA
23.5. PERKELT S RIŽOM, SALATA
24.5. KIFLA S HRENOVKOM, SOK
25.5. GRAH VARIVO S KOBASICAMA, RAŽENI KRUH
26.5. TJESTENINA S TUNJEVINOM U CRVENOM UMAKU
31.5. SPAGHETTI BOLOGNEZE, SIR
Napomena: jelovnik je podložan promjeni u skladu s organizacijom rada škole.